mai 26, 2024 RomaniaEnglishRussia

Campania publică “Ghiduri de bună practică în Energie”

8Desconsiderarea unității fundamentale a sectorului gazier – oamenii (angajați ai ANRE, ai operatorilor, furnizorilor, consumatorilor, proiectanților, constructorilor) și lipsa înțelegerii scopului existențial al sectorului gazelor naturale – vânzarea-cumpărarea gazelor a stat la baza inițierii acestei campanii. Oamenii din sector au nevoie unii de ceilalți pentru a produce rezultate, au nevoie de abilitatea de a învăța împreună cum să atingă obiectivul de bază.

Angajații trebuie să-și extindă capacitatea de a crea rezultatele pe care ei le doresc cu adevărat, în care statutul de executant să fie schimbat cu aprecierea și încurajarea modalităților de gândire noi și prolifice, în care să discutăm despre NOI și nu despre EL sau EA, în care aspirația colectivă este liberă și în care oamenii trebuie să învețe continuu cum să învețe împreună și nu cum să execute orbește.

Acțiuni:

  • Analize și opinii privind modul în care se desfășoară activitățile în sectorul gazelor naturale;
  • Mese rotunde cu scopul de a deschide dialoguri constructive asupra rolului statului, acționarilor, administratorilor, angajaților, pe piața de gaze din România;
  • Propunerea de Best Practices în Energie;
RomaniaEnglishRussia