iunie 15, 2024 RomaniaEnglishRussia

România Durabilă, platforma de evenimente care susține dialogul permanent dintre mediul decident și mediul de afaceri, se alătură proiectului Energie pentru viață, inițiat de Asociația Energie Inteligentă.

”Modul în care gândim, proiectăm, planificăm și construim România viitorului este relevant pentru capacitatea de dezvoltare și de regenerare a prezentului. Mediul de business trebuie să genereze valoare economică și în același timp să arate responsabilitate față de mediu și comunitate. Vorbim de România Durabilă pentru că doar astfel, acționând astăzi pentru un mâine mai prosper, societatea românească va reuși să își câștige cu adevărat un loc merituos în Europa și în lume. Sustinem proiectul ” Energie pentru viață” pentru că societatea românească trebuie să fie Durabilă, așa cum România însăși este Durabilă” a declarat Daniel Apostol, Fondator, România Durabilă

România Durabilă identifică necesitățile economiei private și le transpune în subiecte de dezbatere publică împreuna cu toate părțile implicate. Alături de EM360 Studio a inițiat ”Noua Economie” un demers care susține dialogul permanent între mediul decident și mediul de afaceri și invită la construcție, acțiune, vitalitate – lucruri de care avem mare nevoie pentru reconstrucția economiei. România Durabilă este un proiecte marca AD Media Consult, un boutique de PR și relații media care furnizează soluții customizate pentru nevoie de comunicare specifice. Respectarea angajamentelor față de parteneri, reputația corect construită în cei aproape 20 de ani de la fondare și ideile inovative oferite clienților noștri sunt câteva din valorile AD Media Consult.

RomaniaEnglishRussia