septembrie 25, 2023 RomaniaEnglishRussia

EM360 Studio sprijină proiectul ”Energie pentru viață” inițiat de Asociația Energia Inteligentă prin care vom instala panouri fotovoltaice în gospodării izolate din Munții Apuseni, care nu au avut niciodată curent electric.

„Sunt Adrian Măniuțiu și, dincolo de anii petrecuți în TV din 2012 încoace, mă ocup de economie de când mă știu. Am încercat zeci de proiecte legate de domeniul acesta, unele au mers foarte bine, altele m-au lovit atât de tare de pământ, prin nereușita lor, încât am crezut că acela e sfârșitul poveștii. De fapt, povestea a mers mai departe. De fiecare dată. Iar eu am învățat câteva lucruri din toate aceste experiențe. Unul dintre ele este că avem nevoie de implicare, că trebuie să ne sprijinim și să arătăm responsabilitate. EM360 sprijină proiectul ”Energie pentru viață” inițiat de Asociația Energia Inteligentă pentru că știu că împreună putem crea o lume mai bună, măcar cu puțin.”

“EM360.RO” a pornit ca o campanie interactivă de explicare și promovare a conceptelor economice, a noțiunilor antreprenoriale fundamentale, a tehnologiilor și trendurilor în materie de business și after-business –  pentru a putea filtra, înțelege și asimila cât mai bine vâltoarea evenimentelor și știrilor cotidiene. Totul scurt, dinamic și cool, relaxat, dar întotdeauna la obiect.

Pentru că trăim într-o epocă în care informația, în cea mai mare parte, e gratuită și distribuită simultan pe o mulțime de canale, cu cât cresc posibilitățile, viteza de a răspândi informația și volumul informațional, cu atât crește și pericolul de a afla știri parțial adevărate sau chiar false. Dar de unde știm dacă o știre e adevărată sau falsă? Sunt două variante principale: ori avem încredere deplină în difuzor, în sursă, ori devenim mai informați (și deci mai educați), astfel încât să putem să ne creăm propriile filtre. În același timp, informația brută nu ar putea dezvolta aceste filtre dacă n-ar fi pusă în context. Ei bine, acest lucru se întâmplă la “EM360.RO” – și puteți fi siguri că 360 vine de la vederea panoramică.

RomaniaEnglishRussia