noiembrie 28, 2020

Despre Noi

Asociația Energia Inteligentă (AEI) reunește profesioniști din domeniul gazelor naturale, hidrogenului, energiei electrice și eficienței energetice.

Membrii săi militează pentru un preț corect al gazelor și pentru creșterea transparenței în piața de energie din România. AEI este o organizație non-profit al cărui scop principal este acela de a contribui la o mai bună informare a consumatorilor casnici și non-casnici de gaze și energie pentru ca aceștia să poată fi mai bine pregătiți pentru negocierea contractelor de achiziție și pentru a putea înțelege corect facturile pe care le plătesc.

AEI este și va rămâne un partener de dialog pentru toți participanții la piață, fie că sunt furnizori, producători, operatori, proiectanți, constructori, instituții, reglementatori, ministere, politicieni, angajați din sistem sau reprezentanți ai mass-media.

Dumitru Chisăliță – Președinte

Flavius Dordea – Vicepreședinte, Gaze Naturale

Melania Amuza – Vicepreședinte, Energie Electrica

Andrei Ceclan – Președinte SAMER – Societatea Auditorilor și Mangerilor Energetici din România, Societate fără personalitate juridică din cadrul Asociației Energia Inteligentă