Caravana „Preț Corect La Gaze” ajunge la Iași pe 31 octombrie 2016

pret corect gazCaravana „Preț Corect La Gaze” ajunge la Iași pe 31 octombrie 2016 și se va întâlni cu consumatorii de gaze Sala Camerei de Comerț și Industrie Iași

Campanie de informare a consumatorilor de gaze în scopul realizării unei piețe funcționale a gazelor în România și obținerea de prețuri corecte la gazele achiziționate și va avea răspunsuri cel puțin la întrebările:

Cine poate obține  prețul corect la gaze?

Cum poți obține prețul corect la gaze?

Când poți obține prețul corect la gaze?

De ce să ai prețul corect la gaze?

 

Organizator:

Asociația Energia Inteligentă în parteneriat cu Camera de Comeț și Industrie Iași,

 

Moderator:

Dumitru Chisalita

 

 

Obiectivele proiectului

 

  1. Educarea consumatorilor casnici și noncasnici de gaze prin prezentarea avantajelor si dezavantajelor liberalizării pieței de gaze în România
  2. Schimbarea percepției oamenilor privind liberalizarea pieței de gaze

 

Program:

 

16.00 – 17.00 Dezbatere cu clienții non-casnici de gaze naturale

Scopul este prezentarea noțiunilor de piață, modul de funcționare a acesteia, răspunsuri la cele mai dese întrebări despre liberalizarea pieței, drepturile și obligațiile furnizorilor de gaze și ale consumatorilor, prezentarea modalităților de încheiere a contractelor de furnizare prin negociere bilaterală sau în sistem centralizat,  avantajele și dezavantajele liberalizării pieței etc.

 

Detalii puteți afla :

Site-ul evenimentului:        www.pretcorectlagaze.ro

www.dumitruchisalita.ro

www.inteligentenergy.ro

Facebook: https://www.facebook.com/PretCorectLaGaz?ref=hl

Email: codenergie2020@gmail.com

 

 

Intrarea este liberă!

About Dumitru Chisalita 178 Articles
Facultatea de Inginerie Sibiu - Specializarea Ingineria și managementul sistemelor de producție, masterate în “Valorificarea Gazelor Naturale” Universitatea Sibiu, în „Managementul și marketingul petrolului” Universitatea Petrol și Gaze Ploiești, în „Modernizarea energetică a clădirilor” Universitatea Brașov. Titlul Ştiinţific în domeniul Științe Inginerești, Specializarea Mecanica fluidelor. Expert tehnic extra judiciar și consultant in domeniul petrol si gaze eliberat de Asociația Experților Europeni Agreați din Paris si Expert tehnic judiciar în domeniul petrol și gaze în cadrul Ministerului Justiției.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*