aprilie 23, 2024 RomaniaEnglishRussia

Zilele prevenirii dezastrelor

Asociația Energia Inteligentă organizează „Zilele Prevenirii Dezastrelor” acțiune ce va avea loc la Mediaș, județul Sibiu, în perioada 18-21 noiembrie 2022.

„Zilele Prevenirii Dezastrelor” își propune să desfășoare acțiuni de informare și responsabilizare a comunității locale cu privire la diverse situații care pot pune viața în pericol precum incendii, dezastre naturale, cutremure și dispariții de persoane și, totodată, să crească gradul de conștientizare a măsurilor de prevenire a accidentelor și situațiilor neprevăzute.

 Acțiunile de informare și responsabilizare desfășurate cu sprijinul Departamentului pentru Situații de Urgență vor avea loc în perioada 18 – 21 noiembrie, orele 9.00 – 17.00 în parcarea magazinelor Pepco și Senic (Sos. Sibiului, Mediaș, 551129), în timp ce Muzeul Gazelor Naturale (Sos. Sibiului, nr 5, Mediaș) va găzdui sâmbăta, 19 noiembrie, orele 10.30 – 13.30 o demonstrație de dresaj canin, sesiuni de conștientizare în ceea ce privește utilizarea câinilor în activitățile de căutare și salvare și sesiuni de pregătire a populației în situația unor dezastre.

Evenimentul se bucură de sprijinul partenerilor instituționali: Direcția Generala pentru Protecție Civilă prin Direcția Generală pentru Situații de Urgență, Consiliul Județean Sibiu, Asociația Clubul Câinilor Utilitari, Muzeul Gazelor Naturale și Asociația Lupus Fortis Mediensis. Magazinele Pepco și Senic au venit în ajutorul organizatorilor cu spațiul în care urmează să fie amplasate laboratoarele mobile.

Cei interesați sunt așteptați cu mic cu mare sa ia parte la demonstrații pentru a putea fi pregătiți pentru orice situație neprevăzută care ar putea interveni.

Pentru informații suplimentare, nu ezitați sa ne contactați.

Persoana de contact:

Monica David | telefon 0723.999.995 | email: monica.david@creativeandmore.ro

RomaniaEnglishRussia