iunie 15, 2024 RomaniaEnglishRussia

ZILELE PREVENIRII DEZASTRELOR TG JIU 31 MAI- 2 IUNIE 2024

Vineri, 31 mai 2024

Ora 12.30 | Deschiderea evenimentului

Ora 13.00| Demonstrație de dresaj canin și sesiuni de conștientizare în ceea ce privește utilizarea câinilor în activitățile de căutare- salvare susținute de Asociația Clubul Câinilor Utilitari.

Ora 12.30 – 15.00| Acțiuni de informare și responsabilizare adresate copiilor și persoanelor adulte derulate în centrele mobile de instruire a populației cu sprijinul reprezentanților ISU Gorj.

Ora 12.30 – 15.00| Acțiuni de promovare a responsabilității în trafic și purtării centurii de siguranță derulate de Academia Titi Aur în simulatoare, la care copiii pot asista.

Sâmbătă, 1 iunie 2024

Ora 10.00 – 15.00| Acțiuni de informare și responsabilizare adresate copiilor și persoanelor adulte derulate în centrele mobile de instruire a populației cu sprijinul reprezentanților ISU Gorj.

Duminică, 2 iunie 2024

Ora 10.00 – 15.00| Acțiuni de promovare a responsabilității în trafic și purtării centurii de siguranță derulate de Academia Titi Aur în simulatoare, la care copiii pot asista. Ora 11.00 | Demonstrație de dresaj canin și sesiuni de conștientizare în ceea ce privește utilizarea câinilor în activitățile de căutare- salvare susținute de Asociația Clubul Câinilor Utilitari

RomaniaEnglishRussia