noiembrie 30, 2022 RomaniaEnglishRussia

Pactului pentru Reziliența Energiei Curate în România

Asociația Energia Inteligentă lansează Pactului pentru Reziliența Energiei Curate în România, un program care își propune derularea de campanii de analiză, informare și conștientizare asupra necesității reducerii consumului energetic și a deschiderii către surse de energie curată ce pot conduce la depășirea situaților de criză si la o tranziție energetică echilibrată, prin cele 4 mari axe ale sale: eficiența energetica, energie curată, transport sustenabil și prevenirea crizelor în energie.

Accesul la eveniment se face pe bază de invitație.

Data și oră: marți, 4 octombrie 2022, orele 11.00 – 12.30

Locație: Palatul Noblesse, Str. Sfinților, Nr. 7, București

Totodată, va fi lansat volumul „Economisirea energiei și energie curată în clădiri”, Editura Transilvania Brașov sub semnătura domnului Dumitru Chisăliță.

Calitatea mediului interior este un factor determinant în ceea ce privește sănătatea și starea de bine a ocupanților unei clădiri, fiind determinată de numeroși factori precum compoziția aerului, calitatea materialelor de construcții, mobilier și confort. În acest context reabilitarea energetică a locuințelor este nu doar o problema energetică ci si una de sănătate. Conceptul de dezvoltare durabilă presupune maximizarea costurilor de mediu și minimizarea profitului economic, astfel încât să fie posibilă “satisfacerea nevoilor prezentului fără a compromite posibilitatea generațiilor viitoare de a-și satisface propriile nevoi”. Orice reducere a consumului, printr-o utilizare mai eficientă a energiei, se reflectă pozitiv în bugetul familiei sau instituției. Reducerea consumurilor energetice conduce și la micșorarea emisiei de gaze poluante, zgură și cenușă și determină și conservarea resurselor naturale și permite dezvoltarea durabilă a societății și permisiunea generațiilor viitoare de a se bucura de bogățiile naturale ale Pământului.

Pentru mai multe detalii nu ezitați să ne contactați.

Persoană de contact: Monica David

Telefon: 0723.999.995, email: monica.david@creativeandmore.ro.

RomaniaEnglishRussia