iulie 12, 2024 RomaniaEnglishRussia

Hidrogen și Gaze Naturale în România

Asociația Energia Inteligentă împreună cu Asociația pentru Energia Hidrogenului din România lansează lucrarea ”Hidrogen și Gaze Naturale în România”, care va apărea la Editura Didactică și Pedagogică, avându-i ca autori pe Dumitru Chisăliță și Ioan Iordache.

Hidrogenul ca Vector de Energie este un element esențial pentru dezvoltarea durabilă. Cu toate acestea, există multe provocări pentru implementarea componentelor unui sistem energetic bazat pe hidrogen. La nivel european, este acceptată ideea că prezența hidrogenului în sectorul energetic este o soluție care va rezolva o serie de probleme, precum securitate energetică, echitate energetică și mediu sustenabil. „Hidrogen și Gaze Naturale în România” are ca scop facilitarea introducerii hidrogenului în sectorul energetic. Lucrarea tratează modul în care sistemul energetic al României și, implicit, sectorul gazelor naturale, poate să fie transformat și cum utilizarea hidrogenului ar putea deschide un nou capitol al tranziției energetice, deoarece proprietățile sale unice îi permit utilizarea pentru stocarea și distribuția energiei, fără emisii de dioxid de carbon, prin toate formele de întrebuințare.

Evenimentul de lansare va avea loc marți, 29 martie, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, iar accesul se face doar pe bază de invitație. Pentru detalii nu ezitați să ne contactați.

Persoană de contact: Monica David

Telefon: 0723.999.995

Email: monica.david@creativeandmore.ro

RomaniaEnglishRussia