Proiect de țară Energia Inteligentă cerință obligatorie pentru Securitatea Energetică a României

strategia-eneregtica-a-romanieiÎn ianuarie 2015, am lansat proiectul Securitatea Energetică a României, considerând că înainte de orice, o strategie de securitate energetică trebuie să se bazeze pe o abordare inteligentă a energiei.

Contractarea economică, situația geostrategică, (dez)uniunile energetice, evoluția pieței de energie, volatilitatea masivă a cererii și ofertei cu succesiuni excedent/deficit, excedentul capacităților de producție, atragerea și respingerea investițiilor în surse regenerabile de energie, afectarea mediului înconjurător și schimbările climatice, sărăcia energetică, toate determină necesitatea UNEI VIZIUNI ENERGETICE. Scopul acestei campanii este tocmai identificarea VIZIUNII ENERGETICE ASUMATE.

Acțiuni:

• Analize și Opinii privind abordarea energiei inteligente în perspectiva asigurării Securității Energetice a României
  • Mese rotunde cu scopul de a deschide dialoguri constructive despre abordarea energiei inteligente și a asigurării Securității Energetice a României
About Dumitru Chisalita 192 Articles
Este președintele Asociației Energia Inteligentă, expert tehnic și consultant în domeniul petrolului și gazelor naturale, cu certificări acordate de Asociația Experților Europeni Agreați care are sediul la Paris și de către Ministerul Justiției din România. Are o experientă de peste 10 ani în poziții de management în cadrul unor companii din sectorul gazelor naturale și a fost consilier pentru doi foști miniștri responsabili de sectorul energetic, având o activitate profesională și academică de peste 22 de ani.

Be the first to comment