Proiect de țară Energia Inteligentă cerință obligatorie pentru Securitatea Energetică a României

strategia-eneregtica-a-romanieiÎn ianuarie 2015, am lansat proiectul Securitatea Energetică a României, considerând că înainte de orice, o strategie de securitate energetică trebuie să se bazeze pe o abordare inteligentă a energiei.

Contractarea economică, situația geostrategică, (dez)uniunile energetice, evoluția pieței de energie, volatilitatea masivă a cererii și ofertei cu succesiuni excedent/deficit, excedentul capacităților de producție, atragerea și respingerea investițiilor în surse regenerabile de energie, afectarea mediului înconjurător și schimbările climatice, sărăcia energetică, toate determină necesitatea UNEI VIZIUNI ENERGETICE. Scopul acestei campanii este tocmai identificarea VIZIUNII ENERGETICE ASUMATE.

 

Acțiuni:

  • Analize și Opinii privind abordarea energiei inteligente în perspectiva asigurării Securității Energetice a României
  • Mese rotunde cu scopul de a deschide dialoguri constructive despre abordarea energiei inteligente și a asigurării Securității Energetice a României
About Dumitru Chisalita 178 Articles
Facultatea de Inginerie Sibiu - Specializarea Ingineria și managementul sistemelor de producție, masterate în “Valorificarea Gazelor Naturale” Universitatea Sibiu, în „Managementul și marketingul petrolului” Universitatea Petrol și Gaze Ploiești, în „Modernizarea energetică a clădirilor” Universitatea Brașov. Titlul Ştiinţific în domeniul Științe Inginerești, Specializarea Mecanica fluidelor. Expert tehnic extra judiciar și consultant in domeniul petrol si gaze eliberat de Asociația Experților Europeni Agreați din Paris si Expert tehnic judiciar în domeniul petrol și gaze în cadrul Ministerului Justiției.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*