Campania publică “Ghiduri de bună practică în Energie”

8Desconsiderarea unității fundamentale a sectorului gazier – oamenii (angajați ai ANRE, ai operatorilor, furnizorilor, consumatorilor, proiectanților, constructorilor) și lipsa înțelegerii scopului existențial al sectorului gazelor naturale – vânzarea-cumpărarea gazelor a stat la baza inițierii acestei campanii. Oamenii din sector au nevoie unii de ceilalți pentru a produce rezultate, au nevoie de abilitatea de a învăța împreună cum să atingă obiectivul de bază.

Angajații trebuie să-și extindă capacitatea de a crea rezultatele pe care ei le doresc cu adevărat, în care statutul de executant să fie schimbat cu aprecierea și încurajarea modalităților de gândire noi și prolifice, în care să discutăm despre NOI și nu despre EL sau EA, în care aspirația colectivă este liberă și în care oamenii trebuie să învețe continuu cum să învețe împreună și nu cum să execute orbește.

Acțiuni:

  • Analize și opinii privind modul în care se desfășoară activitățile în sectorul gazelor naturale;
  • Mese rotunde cu scopul de a deschide dialoguri constructive asupra rolului statului, acționarilor, administratorilor, angajaților, pe piața de gaze din România;
  • Propunerea de Best Practices în Energie;
About Dumitru Chisalita 184 Articles
Facultatea de Inginerie Sibiu - Specializarea Ingineria și managementul sistemelor de producție, masterate în “Valorificarea Gazelor Naturale” Universitatea Sibiu, în „Managementul și marketingul petrolului” Universitatea Petrol și Gaze Ploiești, în „Modernizarea energetică a clădirilor” Universitatea Brașov. Titlul Ştiinţific în domeniul Științe Inginerești, Specializarea Mecanica fluidelor. Expert tehnic extra judiciar și consultant in domeniul petrol si gaze eliberat de Asociația Experților Europeni Agreați din Paris si Expert tehnic judiciar în domeniul petrol și gaze în cadrul Ministerului Justiției.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*