Campania publică “Ghiduri de bună practică în Energie”

8Desconsiderarea unității fundamentale a sectorului gazier – oamenii (angajați ai ANRE, ai operatorilor, furnizorilor, consumatorilor, proiectanților, constructorilor) și lipsa înțelegerii scopului existențial al sectorului gazelor naturale – vânzarea-cumpărarea gazelor a stat la baza inițierii acestei campanii. Oamenii din sector au nevoie unii de ceilalți pentru a produce rezultate, au nevoie de abilitatea de a învăța împreună cum să atingă obiectivul de bază.

Angajații trebuie să-și extindă capacitatea de a crea rezultatele pe care ei le doresc cu adevărat, în care statutul de executant să fie schimbat cu aprecierea și încurajarea modalităților de gândire noi și prolifice, în care să discutăm despre NOI și nu despre EL sau EA, în care aspirația colectivă este liberă și în care oamenii trebuie să învețe continuu cum să învețe împreună și nu cum să execute orbește.

Acțiuni:

• Analize și opinii privind modul în care se desfășoară activitățile în sectorul gazelor naturale;
  • Mese rotunde cu scopul de a deschide dialoguri constructive asupra rolului statului, acționarilor, administratorilor, angajaților, pe piața de gaze din România;
  • Propunerea de Best Practices în Energie;
About Dumitru Chisalita 192 Articles
Este președintele Asociației Energia Inteligentă, expert tehnic și consultant în domeniul petrolului și gazelor naturale, cu certificări acordate de Asociația Experților Europeni Agreați care are sediul la Paris și de către Ministerul Justiției din România. Are o experientă de peste 10 ani în poziții de management în cadrul unor companii din sectorul gazelor naturale și a fost consilier pentru doi foști miniștri responsabili de sectorul energetic, având o activitate profesională și academică de peste 22 de ani.

Be the first to comment