Invitația participării la lansarea Proiectului de Țară: Punct și de la capăt pe piața gazelor în 10 pași

imagescehl4kndAsociația Energia Inteligentă vă invită în data de 9 noiembrie 2016 la lansarea Proiectului de Țară: Punct și de la capăt pe piața gazelor în 10 pași, care se va desfășura la Hotel Royal din București, str. Mircea Voda, nr 28, începând cu ora 11:00.

Motivația demarării acestui proiect, este determinată de comportamentul neadecvat al instituțiilor responsabile în sectorul gazelor naturale, de lipsa dialogului între societatea civilă și instituții, de lipsa de reacție la ”vocea străzii”, de lipsa transparenței în procesele decizionale, de multiple intervenții abuzive în piață, de încălcarea principiilor Directivelor europene, de reducerea nivelului de siguranță în alimentarea cu gaze etc.

 

Proiectul se adresează tuturor celor interesați de o ROMÂNIE NORMALĂ.

About Dumitru Chisalita 191 Articles
Facultatea de Inginerie Sibiu - Specializarea Ingineria și managementul sistemelor de producție, masterate în “Valorificarea Gazelor Naturale” Universitatea Sibiu, în „Managementul și marketingul petrolului” Universitatea Petrol și Gaze Ploiești, în „Modernizarea energetică a clădirilor” Universitatea Brașov. Titlul Ştiinţific în domeniul Științe Inginerești, Specializarea Mecanica fluidelor. Expert tehnic extra judiciar și consultant in domeniul petrol si gaze eliberat de Asociația Experților Europeni Agreați din Paris si Expert tehnic judiciar în domeniul petrol și gaze în cadrul Ministerului Justiției.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*