octombrie 26, 2020

Conferința cu tema ”Împreună protejăm România”

Grupul de Presă MediaUno și Institutul Național de Statistică organizează, la data de 16 septembrie 2020, de la ora 09.30, la Clubul Diplomatic Bucuresti, conferința cu tema ”Împreună protejăm România”.

La eveniment sunt invitați miniștri, reprezentanți ai misiunilor diplomatice în România, decidenți guvernamentali și politici, specialiști implicați direct în acțiunile de combatere a epidemiei, reprezentanți ai mediului de afaceri. Temele de dezbatere vor urmări efectele pandemiei și măsurile care se impun a fi luate în plan socioeconomic și medical.

Evenimentul este structurat pe 3 paliere de discuții:

1. Sănătatea în prima linie
  2. Siguranța națională și managementul crizei global
  3. Soluții socioeconomice în bătălia cu COVID-19: Energie, Industrie, Agricultură și Servicii

În cadrul evenimentului va fi lansată ediția print a catalogului ”Împreună protejăm România”, realizat în parteneriat cu Institutul Național de Statistică, Camera de Comerț Româno- Americană (RACC) și UGIR- 1903.

În perioada stării de urgență instituită în România, în urma unui demers editorial făra culoare politică, Grupul de Presă MediaUno a realizat publicația online ”Împreună protejăm România”. Proiectul prezintă măsurile luate de autoritățile centrale și locale și colaborarea cu partenerii externi în contextul pandemiei de COVID-19, dar și măsurile luate de companiile și instituțiile mari din România, pentru protejarea angajaților și a clienților și pentru continuarea activității în condiții cât mai bune, precum și modul în care acestea au sprijinit sistemul medical.

Mai multe detalii despre eveniment aici: https://impreuna-protejam-romania.ro.