septembrie 21, 2020

Asociația Energia Inteligentă premiată – Asociația Anului în Energie la AWARDS GALA – 9th EDITION


Publicația The Diplomat a acordat în cadrul AWARDS GALA 2020 la Asociația Anului 2020 în Energie Asociației Energia Inteligentă.
Acest premiu recunoaște realizările Asociației Energia Inteligentă în domeniul energiei în anul 2020 și impactul pozitiv al activității asupra sectorului energetic românesc.
Premiul a fost ridicat de dna Melania Amuza, vicepreședinte al Asociației Energia Inteligentă.

Asociația Energia Inteligentă (AEI) reunește profesioniști din domeniul gazelor naturale, hidrogenului (ceva mai pentru oameni obișnuiți - cum ai traduce profesionist din domeniul hidrogenului), energiei electrice și eficienței energetice.
Membrii săi militează pentru un preț corect al gazelor și pentru creșterea transparenței în piața de energie din România. 
AEI este o organizație non-profit al cărui scop principal este acela de a contribui
la o mai bună informare a consumatorilor casnici și non-casnici de gaze naturale pentru ca aceștia să poată fi mai bine pregătiți pentru negocierea contractelor de achiziție gaze și pentru a putea înțelege
corect facturile pe care le plătesc.
AEI este și va rămâne un partener de dialog pentru toți participanții la piață, fie că sunt furnizori, producători, operatori, proiectanți, constructori, instituții, reglementatori, ministere, politicieni, angajați din sistem sau reprezentanți ai mass-media.