mai 31, 2020

Foarte mulți consumatori de gaze au adresat Asociației Energia Inteligentă întrebări prividn modul în care pot să și aleagă oferta de Preț Corect La Gaze.

Pentru a venii în sprijinul consumatorilor casnici care vor fi liberalizați la 1 iulie 2020, va invită să participați Vineri, 22 Mai 2020, ora 12:00 la Webinarul cu tema: Cum folosim Comparatorul de oferte-tip de furnizare a gazelor naturale, pentru a alege oferta cea mai bună de gaze. Vă puteți conecta accesând platforma Zoom folosind link https://us02web.zoom.us/j/86129816055 sau viziona live pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/energiainteligenta/

Asociația Energia Inteligentă (AEI) reunește profesioniști din domeniul gazelor naturale, hidrogenului (ceva mai pentru oameni obișnuiți – cum ai traduce profesionist din domeniul hidrogenului), energiei electrice și eficienței energetice.

Membrii săi militează pentru un preț corect al gazelor și pentru creșterea transparenței în piața de energie din România. AEI este o organizație non-profit al cărui scop principal este acela de a contribui
corect facturile pe care le plătesc.

AEI este și va rămâne un partener de dialog pentru toți participanții la piață, fie că sunt furnizori, producători, operatori, proiectanți, constructori, instituții, reglementatori, ministere, politicieni, angajați din sistem sau reprezentanți ai mass-media.