Carnavalul hidrogenului! La Rio!

Cea de-a 22-a ediție a conferinței intitulate WORLD HYDROGEN ENERGY CONFERENCE (WHEC) a avut loc la Rio de Janeiro, Brazilia, între 17 și 22 iunie 2018.
În 1992, liderii mondiali s-au întâlnit la Rio de Janeiro pentru Conferința Națiunilor Unite pentru Mediu și Dezvoltare pentru a crea viziunea dezvoltării durabile ca îndrumare pentru secolul XXI.
Acum, 26 de ani mai târziu, mediul academic, comunitatea științifică și tehnică, alături de alți actori interesați de acest subiect au venit la Rio de Janeiro pentru principala conferință mondială despre energia hidrogenului, pentru a discuta despre cele mai promițătoare tehnologii de protecția mediului.
WHEC este cea mai cunoscută conferință în domeniul energiei pe bază de hidrogen și al pilelor de combustie, organizată sub auspiciile Asociației Internaționale pentru Energia Hidrogenică (IAHE). Conferința găzduiește mai mult de câteva sute de participanți din multe țări și oferă numeroase oportunități pentru participanți, expozanți și sponsori pentru a face schimb de informații științifice și de piață cu liderii globali în afaceri, guverne și comunități științifice.
Alături de paticipanți din diverse continente, țări și instituții la conferință au fost prezenți cu lucrări științifice si cercetători din România. Următoarea conferință va avea loc la Copenhaga, Danemarca în 2020. Să speram că, datorită distanței mult mai scurte, numărul participanților din România va fi mai numeros.

Be the first to comment