Expoziția de fotografie Energia Inteligentă

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Asociația Energia Inteligentă a susținut începând cu luna mai 2018 organizarea unui curs de fotografie dedicat copiilor până în 14 ani, realizat de Dna Cristina Popescu, fotograf profesionist PhotoArt. La finele celor 6 săptămâni de curs Asociația a decis organizarea unui concurs de fotografie cu tema Energia Inteligentă, în care copiii să surprindă prin ochii lor energia emanată în mod inteligent de obiecte, ființe, animale etc.

Vă prezentăm câteva poze din cadrul vernisajului de fotografie intitulat ,,Energia Inteligentă”, care a avut loc la Muzeul Gazelor Naturale.

Felicitări tuturor copiilor, coordonați de dna. Popescu Cristina, pentru talentul oglindit prin arta fotografiei .

About Dumitru Chisalita 162 Articles
Facultatea de Inginerie Sibiu - Specializarea Ingineria și managementul sistemelor de producție, masterate în “Valorificarea Gazelor Naturale” Universitatea Sibiu, în „Managementul și marketingul petrolului” Universitatea Petrol și Gaze Ploiești, în „Modernizarea energetică a clădirilor” Universitatea Brașov. Titlul Ştiinţific în domeniul Științe Inginerești, Specializarea Mecanica fluidelor. Expert tehnic extra judiciar și consultant in domeniul petrol si gaze eliberat de Asociația Experților Europeni Agreați din Paris si Expert tehnic judiciar în domeniul petrol și gaze în cadrul Ministerului Justiției.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*