Pentru tine, Mamă!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Asociația Energia Inteligentă, a fost coorganizator și a susținut financiar organizarea în data de 6 martie 2018, a Atelierului de Creație ,,Pentru tine, Mamă!”, care s-a adresat publicului cu vârste cuprinse între 5-6 ani. A fost o activitate educativă prin care 35 de copii din cadrul Grădiniței ,,Pinocchio” Mediaș, au învățat tainele meșteritului.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

În cadrul Atelierului, copii au confecționat felicitări personalizate, în semn de mulțumire pentru cea care le-a dat viață: Mama.

Primăvara este anotimpul când totul renaște, totul este vesel, nou și proaspăt. Această stare am încercat să o inducem și micuților alături de care am fost timp de 2 ore în cadrul Atelierului de Creație. Evocând faptul că primăvara începe cu Ziua Mamei și subliniind importanța pe care această ființă o are pentru noi toți, munca în cadrul Atelierului a decurs foarte bine, copiii fiind entuziasmați în a crea .

Am ajutat copiii să se pregătească pentru Ziua Mamei, prin realizarea de către aceștia a unor cadouri.

Am considerat, această acțiune ca un pas în dezvoltarea cultului muncii, și recunoașterea că fiecare dintre noi este bun, că fiecare are un talent înnăscut, talent care trebuie descoperit și cultivat.

About Dumitru Chisalita 162 Articles
Facultatea de Inginerie Sibiu - Specializarea Ingineria și managementul sistemelor de producție, masterate în “Valorificarea Gazelor Naturale” Universitatea Sibiu, în „Managementul și marketingul petrolului” Universitatea Petrol și Gaze Ploiești, în „Modernizarea energetică a clădirilor” Universitatea Brașov. Titlul Ştiinţific în domeniul Științe Inginerești, Specializarea Mecanica fluidelor. Expert tehnic extra judiciar și consultant in domeniul petrol si gaze eliberat de Asociația Experților Europeni Agreați din Paris si Expert tehnic judiciar în domeniul petrol și gaze în cadrul Ministerului Justiției.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*