Caravana „Preț Corect La Gaze” se oprește în 20 februarie 2018 la Râmnicul Vâlcea

Caravana  Preț Corect la Gaze ajunge la 20 februarie 2018, ora 17 la Biblioteca Râmnicu Vâlcea, unde va avea loc o dezbatere cu clienții de gaze naturale. Scopul întâlnirii constă în prezentarea noțiunilor de piață, modul de funcționare a acesteia, răspunsuri la cele mai dese întrebări despre liberalizarea pieței, drepturile și obligațiile furnizorilor de gaze și ale consumatorilor de gaze. Evenimentul, o premieră în Râmnicu Vâlcea, este organizat de Asociația Energia Inteligentă. Dezbaterea va fi moderată de  Dumitru Chisăliță, expert judiciar gaze naturale.

Cei prezenți vor putea afla:

Cine poate obține  prețul corect la gaze?

Cum poți obține prețul corect la gaze?

Când poți obține pretul corect la gaze?

De ce să ai prețul corect la gaze?

Educarea consumatorilor de gaze prin prezentarea avantajelor și dezavantajelor liberalizarii pieței de gaze in România este metoda reducerii sărăciei energetice cu care se confrunta acut astăzi România.

Site-urile evenimentului:

www.asociatiaenergiainteligenta.ro

www.dumitruchisalita.ro

Intrarea este liberă.

 

About Dumitru Chisalita 157 Articles
Facultatea de Inginerie Sibiu - Specializarea Ingineria și managementul sistemelor de producție, masterate în “Valorificarea Gazelor Naturale” Universitatea Sibiu, în „Managementul și marketingul petrolului” Universitatea Petrol și Gaze Ploiești, în „Modernizarea energetică a clădirilor” Universitatea Brașov. Titlul Ştiinţific în domeniul Științe Inginerești, Specializarea Mecanica fluidelor. Expert tehnic extra judiciar și consultant in domeniul petrol si gaze eliberat de Asociația Experților Europeni Agreați din Paris si Expert tehnic judiciar în domeniul petrol și gaze în cadrul Ministerului Justiției.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*